Translate

2012. szeptember 1., szombat

CranioSacralis 2

Ma újabb craniosacralis kezelésen vettem részt, de ezúttal rosszabb élményekkel tértem haza.

A terápia alatt nyugodt voltam, jobban ellazultam, mint az első alkalommal. Ez abszolút pozitívum, hiszen így én is jobban megéltem a kezelés minden pillanatát. Néha már majdnem elaludtam, annyira megnyugodtak az idegeim.:)
Amikor a terapeuta hosszan nyomkodta a fejemet, egyfajta asszimetriát tapasztaltam. A fejem és a nyakam bal oldalán jobban éreztem az érintéseket, mint a jobb oldalon. Ez egy kicsit zavart, de arra gondoltam biztos így kell éreznem, és csak feleslegesen kattog az agyam. De aztán maradt ez a furcsa érzés, végig a kezelés alatt. Idővel a fél arcom, a nyakam és a vállam elkezdett bizseregni, ami később elmúlt, viszont az első kezelés után jóleső fül- és orrszellőzés a második kezelés alatt eltűnt.
Kicsit szomorúvá tesz, mert kellemetlen, de remélem ez is a gyógyulás része.
A fűlciripelésem nem csökkent, sőt, erősödött is, illetve a kezelést követően a bal fülembe is visszatért a tavasszal jelentkező harangszó. 
Most, két-három órával a kezelés után azonban újra csendesebb a sípolás, elnyom az álmosság, és a bedugult füleim is feszülnek, leginkább a jobb oldalon. A lábzsibbadásról már nem is beszélek.
A mai napon szinte biztosan elindult valami erőteljesebb munka a szervezetemben, mert határozottan érezhető a kezelés hatása.

Az első alkalom óta egyébként sok mindenre lettem figyelmes. Például kissé felgyorsult az anyagcserém és voltak súlyos hangulatingadozásaim. A napi folyadékigényem pedig brutálisan megnőtt. Szerencsére.:)

Kíváncsian várom, mi történik a következő napokban.

Utóirat:

Hiszem, hogy a kezelés pozitív hatással van rám, de azért néha aggódom, vajon sikerül e visszaállítani elveszett belső egyensúlyomat, és valahol legbelül van bennem egy adag szkeptikusság is, amit nagyon nehéz legyőzni.:) Ezért elmentem dokihoz is, most már az orvosi vizsgálatok sora is elkezdődött, azt hiszem, így vagyok a legnyugodtabb. Legfeljebb kiderül, hogy nincs semmi bajom, csak többet kell pihennem és vissza kell venni a tempóból.

DiabGirl