Translate

2013. május 22., szerda

BestBlog Award


Nemrég díjat kaptam a (szerintem) legszuperebb diabetikus receptek alkotójától, Hortobágyi Annától. :-) Anna "Kakukkfű" álnéven bloggerkedik és varázsolja elénk csodás receptjeit. Ő is 1-es típusú diabéteszes, és nap, mint nap azon dolgozik, hogy a cukorbeteg diétánkat minél színesebbé varázsolja. Mivel nagy rajongója vagyok, különösen megtisztelő, hogy a Best Bloggerek közé sorolt engem is.:-)

Azért vártam kicsit ezzel a bejegyzéssel, mert hirtelen nem tudtam eldönteni, melyik 4 blogírónak adjam tovább ezt a kitüntetést.
Mióta csatlakoztam a bloggerek népes táborába, sok olyan oldalt fedeztem fel, melyek a cukorbetegséggel kapcsolatosak, és sok elképesztően ügyes szakácspalántával is találkoztam, akik nagy odafigyeléssel válogatják meg receptjeiket, figyelve ránk, vagy éppen lisztérzékeny társainkra. A szabály, miszerint csak azok kaphatják meg a Best Blog logót, akiknek még "csak" 200 fő alatt vannak regisztrált olvasóik, aztán mégis megkönnyítette a helyzetem, hiszen az Édes Csevegések alkalmával olyan lelkes cukrosokkal hozott össze a sors, akiket sikeresen motiváltam a blogírásra. Úgy döntöttem, hogy ezt a díjat Nektek adom át: 

... mert amikor először találkoztam vele személyesen, biztosan tudtam, hogy a cukorbetegség igazából nem betegség. :-) Az egész csaj erőt sugároz és határozottságot, és az írásai is, amiben 1-es típusú diabéteszesként, élményeit, tapasztalatait adja át az olvasóknak.

2. Fanni
... mert ő egy olyan fiatal 2-es típusú cukorbeteg, aki blogjában igyekszik a lehető legtöbb információval és gyakorlati tanáccsal szolgálni hasonló cipőben járó társainak. :-) Sőt, az 1-es típusú diabéteszben is egyre tájékozottabb.

... mert Kriszti olyan 1-es típusú cukorbeteg, aki a magasabb vércukorértékeket szinte hírből sem ismeri. Nagyon figyel a mozgásra, a diétára, és olyan lazán kezeli ezt az egész inzulinos állapotot, hogy első találkozásunkkor leesett az állam. :-)

4. Édes szívem
... és nem utolsó sorban Édes szíveméknek azért adom az elismerést, mert ketten, mint orvos-beteg, és mint házastársak, és mint az örök fiatalság megtestesítői, dupla energiával segítik a cukorbetegeket tájékozódni az orvos és a beteg szemüvegén keresztül egyaránt. Őket nem én ihlettem a blogírásra, de véleményem szerint kimagaslóan pozitív és példaértékű az, amit együtt csinálnak, ezért a Best Bloggerek között a helyük.:-)
Remélem a díj motivál Benneteket a továbbiakban is a cukorbeteg közösségek építésére!:-)
Nekem ez a fő célom, ígyhát nagyon örülök, ha mindenki megtalálja a maga helyét ebben a történetben!
Légy szabad, légy önmagad cukorbetegen is! :-)

Utóirat:

Anna, köszönöm mégegyszer!
És a túrófánk recept a kedvencem... :-)

DiabGirl1 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon szívesen! Amikor én kaptam, azonnal tudtam, hogy elsőként Neked adom tovább. Mert fantasztikus amit csinálsz, és ahogy írsz! Külön köszönöm azt a sok szépet, amit rólam és a blogról írtál, rettenetesen jól esik. Remélem, egyszer már végre személyesen is találkozunk, nem csak a világhálón keresztül.
    Szívből kívánom, hogy hegyeket mozgass meg a benned rejlő erővel, az őszinteségeddel, és a pozitív életszemléleteddel!
    Millió puszi!
    Ui: azt a túrófánkot én is imádom! :)))

    VálaszTörlés