Translate

2013. szeptember 1., vasárnap

Cukormentes Országtorta 2013

Megkóstoltam a neves "Ribizlihabosat". Nem is egyedül... :))

Igen, a hosszú nyár után újra találkoztunk... mi, cukorpajtások. Sok-sok téma került terítékre, főleg a mozgásról és a pumpáról. Volt is idő cseverészni, mielőtt kikértük volna a tortákat, hiszen össze-vissza futottunk be az asztal mellé.:) Akadt két új édes arc is, akik társaságában feleleveníthettük mindazt, amit a sportról, mozgásról, eszméletvesztés határáról, szőlőcukor hiányáról vagy épp az alkoholok hatásairól tudni érdemes.:)
Oh, milyen jó is néha együtt eltölteni egy kellemes, édes délutánt! Beszélgetni mások számára ismeretlen hétköznapi dolgokról... feldobni olyan témákat, melyekhez nem tud ám bárki hozzászólni... és igen, megkóstolni úgy egy szelet tortát, ahogyan csak mi tudunk.:)És aztán lassan összegyűltünk a zsűrizéshez, a Nándori Cukrászda teraszán..:) 
Mert hogy Magyarország Cukormentes Tortája 2013-ban a “Ribizlihabos-almás réteges” Nándori László, a Nándori Cukrászda aranykoszorús cukrászmesterének süteménye lett. 

És szuper finom!!:) Szerintem. Szerintünk. Noha nem jött mindenkitől egyöntetű válasz, de én bátran következtettem az arcokból is... Utólagos engedelmetekkel. :D
És hát persze, hogy ízlett a sütemény. Hogy a fenébe ne lenne jó egy 134 Kcal-át és 8,9 g CH-t tartalmazó, mézédes almás réteges, enyhén savanykás ribizlihabbal???:))
Nálam vitte a prímet, az tuti. 
Igazán csajos, pink színű, nőiesen édes finomságot varázsoltak nekünk Nándoriék.:) 


Köszönjük és gratulálunk!:)


Utóirat: 

Illik tudni, hogy  a recept nem tartalmaz sem finomított cukrot, sem fehér lisztet, sem adalékanyagot és mesterséges édesítőszert, így ez a torta nem csak a mi választásunk lehet, hanem mindazoké, akik odafigyelnek az egészségükre. 
Lehet kóstolni!:)

Üdv,
DiabGirl

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése