Translate

2014. május 13., kedd

BioRezonancia

Több, mint két éve már annak, hogy egy hosszú munkanap után hazaindultam taxival. Éjjel 2 lehetett, amikor beültem az autóba, ám alig 3 perc után egyszercsak elvesztettem az eszméletem.

Egy másik taxi jött a kereszteződésben. Jobbról. És épp az én ajtómba pukkant bele. Az csakis az isteni gondviselés lehet, hogy egy közepesen súlyos agyrázkódással és néhány zúzódással szálltam ki az autóból.. miközben a sofőrömnek például szilánkokra tört a kulcscsontja. Hálás is vagyok.
De azóta... mintha szétestem volna. Szó szerint. Immungyengeség.. fertőzések.. fáradtság.. fülciripelés.. hasfájás.. nyak- és hátfájdalmak.. BUMM. Sajnos így hozta az élet.
Viszont én nem az az ember vagyok, aki belenyugszik a "sorsába". Nincs is ilyen. Az vagy, amit gondolsz. És ezzel természetesen vállalod az összes felelősséget a tetteidért, a sorsodért, az életedért, kinek hogy tetszik. A lényeg, hogy senkire és semmire nem kell ujjal mutogatni... :-)

Na mindegy, szóval én nem ülök a babérjaimon. Egyébként is kontroll alatt tartom az egészségem, ugyan miért ne tennék valamit a jobb életminőségemért?

A biorezonanciával tavaly ősszel találkoztam először. Épp hogy kijöttem a Voll diagnosztikáról, belefutottam ebbe is. Csak informatív, de belefutottam. Néhány napja pedig meg is néztem magamnak.... Hála a jó égnek! :-)
"A biológia és a fizika alapvető törvényei az utóbbi években egyre inkább közelednek egymáshoz, megteremtve ezáltal a betegségek kezelésének egy gyökeresen új módját. A biofizikus kutatók vizsgálatai rámutattak, hogy minden kémiai vagy mechanikai reakció – atomi vagy molekuláris szinten – elektromágneses természetű. Az elektromos töltés pozitív vagy negatív lehet. Az ellenkező előjelű töltések elektrosztatikus vonzást, az azonos előjelűek taszítást gyakorolnak egymásra. Az elektromos áramot a túlsúlyban lévő negatív töltések (ionok, elektronok) mozgása okozza, amint a negatív elektródról a pozitívra vándorolnak az áramkörön keresztül. (...) Az élő anyag építőköveinek is nevezett fehérjemolekulák (enzimek), vagy azok egyes részei szintén lehetnek negatív, semleges vagy pozitív töltésűek. Mivel az enzimatikus reakciókban – melyek a sejtműködés alapját jelentik – a keletkező intermedierek szintén elektromos töltéssel rendelkeznek, az elektrosztatikus kölcsönhatások rezonancia általi modulációja nagymértékben befolyásolhatja az adott enzim sejtbéli aktivitását."  ... írják ezt a biorezonancia tudományos hátteréről.

A vizsgálat pedig pofon egyszerű. Miután megérkeztem és ittam egy pohár vizet, a fejemre tettek egy rezgéseket elemző, illetve rezgéseket keltő szerkezetet, ami aztán biológiai rezgések alapján diagnosztizált. A műszer körülbelül fél óra alatt feltérképezte a testem állapotát, és tulajdonképpen teljesen egyértelmű(nek látszó) magyarázatokat adott az alapvetően rossz közérzetem és kellemetlenségeim kapcsán.
A mérésből kiderült, hogy
- a korábbi autóbalesetem során MRI-vel és CT-vel nem kimutathatóan, de elmozdul(hat)tak a nyakcsigolyáim, ami már önmagában is oka lehet minden fülcsengéses, nyakfájásos, gyulladásos panaszomnak,
- emésztőrendszerem teljesen normális, de rá kell erősítsek az immunrendszeremre, mert a mindig visszatérő fertőzések (légúti stb.) itt gyökereznek, és a vékonybelekben is készülőben lehet valami buli,
- a savasságnak csak határán állok, szóval ha odafigyelek a diétára, és több lúgos élelmiszert fogyasztok, akkor a szervezetem regenerálja magát gyógyszerek nélkül is,
- és hát ami a legmeglepőbb volt, az az, hogy a cukorbetegségemet szinte csak a mérés legvégén vette górcső alá ez a masina. És nem is jelzett semmi óriási gondot, csak amit én is tudtam.. hogy gyenge a hasnyálmirigyem. De felmerült ebben az élősködők/mérgek felelőssége...

Tudtad, hogy az emberi szervezetben előforduló paraziták, baktériumok és gombák túlszaporodása felelőssé tehető az allergia, hányinger vagy akár egy szimpla köhögés esetén is?
Tudtad, hogy a megfelelő (!) vitamin és ásványi anyag pótlás, illetve a tiszta folyadékfogyasztás növelése önmagában is helyrebillentheti a közérzeted?
Tudtad, mennyi méreganyagot viszünk be kozmetikumokkal (is) a szervezetünkbe nap, mint nap??
Hát tudd meg.
Ajánlom a biorezonanciát.

Én soha nem mondom, hogy soha... :-)Utóirat:

Nekem ajánlott az alga, a masszázs és a csontkovács.
Indulok... :-)

A biológiai rezgéseim szerint egyébként a szervezetem kábé 18 éves, és magas szintű a sejtregenerációs képességem. Waaaooooooow.:--)

üdv,
DiabGirl

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése